Hihetetlen: ellopták Szolnokon az utcai szarvas-dekorációt

Megosztás

Legalább annyi öröm van a történetben, hogy végül megkerült, de elképesztő ez a közbiztonság, hogy már egy karácsonyi dekorációt is meglovasítanak az utcáról. Szolnok, 2023.

Először az eltűnés tényét tette közzé a közösségi médiában Keresztfalvi Zs., a dekoráció ellopása még szerdán történt. “Újabb botrányos esemény történt városunkban, a Pletykafalu karácsonyfájának lopása után. Legkedvesebb virágüzletem elől (Virágmánia, Tófenék u. 4.) a mai napon, ellopták az utcai szarvas dekorációt, sokunk kedvencét.

Ha lenne információtok az üzlet munkatársai, tulajdonosa, hálásan fogadná!” – írta. Bár voltak, akik azon csodálkoztak, hogy csak a szarvast vitték el.

Szerencsére a történetnek végül happy endje lett, csütörtök délutánra ugyanis meglett a dekoráció.

“Hatalmas az öröm!
És ezt Nektek köszönheti a ‘Csodaszarvas”! Holnap már újra otthon lehet, szerető “családjával”! 🙏
Szeretném én is megköszönni ezt a szuper lakossági összefogást, amellyel sikerült a nyomokat felkutatni de kiemelten köszönjük a rendőrség gyors és hatékony munkáját is! Holnap, fotót is kapunk a hazaérkezés pillanatairól!” – írta ismét Keresztfalvi Zs.

Sajnos Szolnokon is ilyen világ lett, amit ellophatnak, azt el is lopják. Kár, hogy ilyenné vált a környezetünk, miközben néhány évtizeddel ezelőtt az egyik legélhetőbb város volt hazánkban.

Frissítés: A rendőrség segítségével már vissza is került a szép dekoráció jogos tulajdonosaihoz.

Kapcsolódó cikkek